За бизнес-консултанти

Бизнес-консултантите създават стойност за клиентите си чрез организационен анализ, реинженеринг и оптимизация на процеси, под формата на проекти и документация.

Но ако клиентите получават ноу-хау и идеите във форма, готова за прилагане, те са склонни да платят много повече за тях. Това ви предлагаме: да преминете от продаване на ноу-хау към продаване на ноу-хау, вградено в завършени и работещи приложения, готово за внедряване. Като използвате ProcessEvo, можете да увеличите многократно стойността на вашия продукт.

Ние сме готови да инвестираме, за да ви помогнем да заемете позиция на растящия пазар на BPM. Можете да се присъедините към Партньорската програма, но като начало, свържете се с нас, за да ви представим ProcessEvo и възможностите му в областите, които консултирате.

За IT консултанти

Компаниите осъзнават, че информационните технологии са най-прекия път към повишаване на ефективността, затова насочват все повече ресурс в областта. Изискванията им към IT консултантите стават все по-големи. От планиране на цялостни IT системи до помощ за справянето с ежедневните дребни проблеми – вашите клиенти разчитат да намерите решение и да го реализирате. При следващия случай, когато бизнес-проблем трябва да бъде решен с IT средства, опитайте ProcessEvo. Нещо повече, ще можете да идентифицирате бизнес-възможности пред своите клиенти и да ги развивате, като така създавате истинска стойност за организациите.

ProcessEvo не само ще създаде стойност за клиентите ви, но ще ви донесе преки приходи. Това означава, че когато организациите, които консултирате, купят потребителски лицензи, вие също ще печелите. Предлагаме ви да се свържете с екипа на ProcessEvo, за да разберете подробности за Партньорската програма.

Открийте функционалстите на ProcessEvo, които пряко можете да използвате в своята работа

За да научите повече за ProcessEvo и възможностите за партньорство, свържете се с екипа на   Поискайте презентация наживо или онлайн.